Go to Top

La Casa

Benvinguts a Casa Baró, una casa rural situada al Pirineu de Lleida, envoltada d’història i naturalesa al bell mig de la Vall de Boí, a l’Alta Ribagorça. En un petit racó dins dels Pirineus conegut com Taüll, on podreu gaudir d’infinitat d’activitats, per a tot tipus de públic.habitacio1 Situada a la plaça superior, de l’església de Sant Climent, tindreu la vista més privilegiada que podreu trobar en aquest poble perdut entre muntanyes.

La masia, com bé indica el seu nom, era del Baró del poble en una epoca anterior. Per tant es una casa amb espais amples, preparada per a una quedada o retrobament entre amics o familiars. Viureu una experiència on es retroben el passat i el present en una casa on tots els racons estan plens de detalls.
menjador

Distribució de la casa

Aquesta casa de més de 800 anys d’història és perfecta per a grups de 10 a 12 persones. Gran, àmplia i molt espaiosa, plena de detalls que fan sentir-te un més a la Vall de Boí.

Consta de cinc habitacions totes amb bany complet, tres de les cuals son dobles i dues son triples. En tot moment, hi ha possibilitat d’afegir en cualsevol habitació una cuna.

A la planta baixa ens trobem amb una sala de més de 40 metres cuadrats, on hi ha una cuina oberta totalment equipada, conectada amb el menjador per a que el grup no estigui separat en cap moment i així pogueu passar les vacances tots junts. La taula està preparada per a que els grups grans, s’assentin tots junts a la taula.

La casa també consta al seu exterior amb una barbacoa, amb llenya inclosa. Una terrassa amb unes vistes úniques a l’esglèsia de Sant Climent i pàrquing privat per als clients de la casa rural.

casa